Vinduespolering i Århus og omegn

Med vores vinduespolering er du sikker på et skinnende resultat – helt uden striber

Hos DA Service tilbyder vi professionelt udført vinduespolering i Århus og resten af Midtjylland. Vi benytter et rentvandsanlæg, som laver vand helt uden kalk og minale, og som gør det muligt for os at pudse vinduer i op til 18 meters højde. Det giver vinduerne den reneste overflade, og så er det endda miljøvenligt, da vinduespoleringen foregår helt uden brug af kemikalier.

Hos DA Service kan du få alle former for vinduespolering, så det passer til din virksomheds behov. Vi har kunder både fra det offentlige og det private erhvervsliv, og vores medarbejdere har indgående erfaring med vinduespolering, så du er sikret et flot og rent resultat.

Det er muligt at få abonnementsservice hos DA Service, så du altid kan nyde godt af skinnende rene vinduer med vinduespolering Århus, uanset om det er på din butiksfacade, kontorbygningen, glasfacader eller -tilbygninger. Du kan få tilpasset abonnementsservicen, så den passer nøjagtig til dine behov og bliver udført så ofte, som du ønsker.


Vinduespudser til erhverv

Står du og mangler en vinduespudser til erhverv i Århus eller måske et andet sted i Midtjylland?

Så lad os hos DA Service ApS klare vinduespoleringen for dig. Vi er en traditionsrig, men samtidig moderne virksomhed med mange års erfaring fra servicefaget. For os er det vigtigt at bygge et stærkt samarbejde op med vores kunder, og at hver kunde får en serviceaftale, hvor de er tilfredse med både kvalitet og pris. Vi er beliggende i Galten, men vi tager os gerne af opgaver med vinduespolering i Århus og i hele Midtjylland som fx Silkeborg, Randers og Skanderborg.

Facaden på butikken eller kontorbygningen er det første indtryk, kunderne får af din virksomhed, og ved at få pudset vinduer med jævne mellemrum skaber du et rent og indbydende indtryk. At pudse vinduer tager tid i en hektisk hverdag, og du har med garanti andre ting, du hellere vil bruge din tid på. Derfor kan du med fordel overlade arbejdet med vinduespolering Århus til os hos DA Service. Så er du sikret grundigt udført arbejde og et professionelt resultat. Hos DA Service tilbyder vi også at tage os af den indvendige rengøring med erhvervsrengøring Århus.


DA Services vinduespolering

Da Service tilbyder vinduespolering i Århus eller i hele Midtjylland.

Hos DA Service finder du en bred vifte af services inden for erhvervsrengøring, herunder kan du få vinduespolering i Århus eller der, hvor din virksomhed ligger. Vi servicerer hele Midtjylland. Vælger du vores professionelle vinduespolering, kan du regne med, at vi bruger det miljørigtige system Puraqleen. Vores vinduespudsere skal nemlig ikke komme miljøet til last med deres arbejde.

Vores kundeskare spænder bredt og inkluderer både private virksomheder og offentlige instanser, og derfor tilbyder vi alle former for vinduespolering for at imødekomme forespørgsler fra alle vores kunder. En vinduespolering leveret af DA service kan altså sagtens være foretaget på vinduerne i din kontorbygning, din butiksfacade, ovenlysvinduer, en glastilbygning eller endda på dine mødelokaler, hvis de er udført i glas.

Ønsker du vinduespolering Århus som privatkunde, så er det muligt at tilkøbe det som en del af vores privat rengøring Århus.

Vil du have det optimale ud af vores service med vinduespolering i Århus eller i en anden midtjysk by, så anbefaler vi dig at tegne en abonnementsordning hos os. Hvordan ordningen konkret skal se ud, er du med til at bestemme – vi tilpasser den til dine ønsker og behov, så du altid har rene ruder.


Få vinduespudsning ved Århus

Vil du have et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Århus eller omegn, så tag gerne kontakt til os. Uanset hvilken serviceydelse du ønsker, får du det hos DA Service – ejendomsservicekontorrengøring og altså også vinduespolering i Århus og omegn. Du kan kontakte os på telefon 40 86 79 21 og e-mail: info@daservice.dk. Eller kig forbi Galten, hvor vi i DA Service holder til på Ursusvej 5, Skovby.