Erhvervsrengøring Århus

Mangler du hjælp til at få gjort grundigt rent i din virksomhed? Hos DA Service udfører vi professionel erhvervsrengøring for en lang række forskellige virksomheder, og vi står også klar til at hjælpe dig med at skabe skinnende rene omgivelser i din virksomhed. Vi er et rengøringsfirma beliggende i Galten tæt på Århus, og vi udfører derfor primært erhvervsrengøring Aarhus. Men vi tager os også gerne af opgaver i forbindelse med erhvervsrengøring i Randers, Skanderborg, Herning, Silkeborg og omegn.

Vi hos DA Service tilbyder skræddersyede løsninger til erhvervsrengøring Aarhus, så du kan få hjælp til hele eller dele af rengøringen i lige præcis din virksomhed. Vi tilbyder også abonnementsservice, så du er sikret professionelt udført erhvervsrengøring med fast interval tilpasset dine behov.

  • Daglig rengøring.
  • Hovedrengøring.
  • Håndværkerrengøring.
  • Fraflytningsrengøring.
  • Polishbehandling af gulve.
  • Facaderengøring.
  • Afrensning af edb udstyr.
  • Ad-hoc opgaver.

Hos DA Service har vi dygtige medarbejdere, der sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde, uanset om opgaven med erhvervsrengøring er stor eller lille. Effektivitet og grundighed er to vigtige elementer i vores arbejde med erhvervsrengøring i Århus og omegn. Ønsker du at få udført erhvervsrengøring i Århus eller omegn af et firma, der tager deres arbejde seriøst, og som sætter en ære i at efterlade et skinnende rent resultat hver gang, så er DA Service et godt valg.
Ud over professionel erhvervsrengøring Århus, så kan vi også tilbyde privat rengøring Århus, der ligeledes kan skræddersys til dine behov.


DA Services erhvervsrengøring ved Århus

Hos Da Service udfører vi mange forskellige typer erhvervsrengøring Når du vælger rengøring hos os, kan du få løst alle former for rengøringsopgaver – uanset om det er erhvervsrengøring ved Århus eller kontorrengøring i en anden by, så sætter vi en ære i altid at være fleksible. Vi løser opgaver for både det offentlige og det private, og vi ved, at ikke to virksomheder er ens. Derfor sørger vi altid for at tilpasse vores erhvervsrengøring i Århus og omegn, så den matcher den enkelte kundes behov. Vi udfører alt fra daglig rengøring til hovedrengøring over afrensning af IT-udstyr og diverse ad hoc-opgaver.

Ligegyldigt hvilken rengøring du har behov for, kan du få det gennem vores abonnementsservice – så du kan få klaret rengøringen dagligt, ugentligt eller med det interval, der er ønsket hos virksomheden. Vi tager os af rengøringen af både kontorer, produktionslokaler og toiletter, så samtlige rum i virksomheden fremstår friske og indbydende. Skal vi hjælpe dig med erhvervsrengøring i Århus eller andre steder i Midtjylland? Så tøv ikke med at tage kontakt til os, så fortæller vi gerne mere om erhvervsrengøring og priserne på det.

Trænger vinduerne også til en kærlig hånd, så kan vi også tilbyde vinduespolering Århus. Vi har stor erfaring inden for faget og efterlader et skinnende rent resultat helt uden striber.

Med grundig rengøring sikrer du et behageligt arbejdsmiljø for dine ansatte, ligesom hyppig rengøring kan være med til at nedbringe antallet af sygedage, da bakterier får ekstra svære betingelser. Ved at gøre brug af vores tilbud om erhvervsrengøring Århus kan du sikre, at din virksomhed altid fremstår pæn og præsentabel, så kunder såvel som medarbejdere altid føler sig velkomne og godt tilpas. Førstehåndsindtrykket af en virksomhed er afgørende, og det kan du sikre med veludført erhvervsrengøring.


Priser på erhvervsrengøring i Århus og omegn

Går du og overvejer, om erhvervsrengøring er noget for dig og din virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os hos DA Service, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud på professionel erhvervsrengøring i Århus, eller i Midtjylland. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, og vil du vide mere om vores erhvervsrengøring priser, så er du altid velkommen til at kontakte os over telefon på 40 86 79 21 eller via mail info@daservice.dk. Vi står også klar til at besvare de spørgsmål, du måtte have til erhvervsrengøring Århus og vores andre services.

DA Service består af dygtige og venlige medarbejdere, som har indgående erfaring med en lang række af forskellige rengøringsopgaver, og som derfor også er klar til at imødekomme dine behov, når det kommer til erhvervsrengøring i Århus og omegn.