Hos DA Service står vi klar til at hjælpe med både erhvervsrengøring, vinduespudsning, privat rengøring, totalservice og ejendomsservice. Lige siden begyndelse i 1931 har kompetent service været et ufravigeligt krav for os i DA Service, og vores mange år i branchen har givet os en indgående ekspertise på området, som sikrer, at vi leverer et tilfredsstillende resultat hver eneste gang. Uanset hvilken opgave, du sætter os til at udføre, så kan du være sikker på, at det vil blive gjort med fokus på at levere et resultat af høj kvalitet, og samtidig bestræber vi os på at kunne udføre arbejdet til konkurrencedygtige priser. Med DA Service får du en professionel samarbejdspartner, som kan aflaste dig i de daglige gøremål, så du får mere tid og overskud i hverdagen.

Hos DA Service kan vi tilbyde at tegne et abonnement, som er skræddersyet til lige præcis din virksomhed, så du med jævne mellemrum kan få gjort rent, pudset vinduer samt leveret forskellige artikler. Er du privatkunde, så hjælper vi gerne med rengøring af dit hjem, så det altid fremstår rent og indbydende. Uanset om opgaven er stor eller lille, så betyder kundetilfredshed alt for os. Derfor sørger vi altid for at forventningsafstemme med dig som kunde, inden vi går i gang med opgaven, så vi er sikret et vellykket samarbejde fra start til slut. Ved at indgå en fast aftale med os, er du sikker på altid at have rene og indbydende faciliteter til din rådighed.  

Du er altid velkommen til at kontakte os via de nedenstående kontaktoplysninger, hvis du har spørgsmål til vores services. Har du en specifik opgave, som du gerne vil have et tilbud på, så er du også velkommen til at gøre brug af kontaktformularen i højre side, så vender vi tilbage til dig hurtigt muligt. Et tilbud fra os er altid ganske uforpligtende. Vi ser frem til at høre fra dig.