Fast rengøringsaftale

Har du behov for fast aftale om kontorrengøring i Århus eller omegn, måske i det øvrige Midtjylland?

For så kan vi hos DA Service ApS hjælpe dig! Som rengøringsfirma i Århus og omegn, tilbyder vi nemlig skræddersyede løsninger inden for kontorrengøring, så du kan få dækket dine behov. Ligesom vi tilbyder mange andre ydelser inden for service, såsom vinduespolering og ejendomsservice.


Hvilken kontorrengøring får du hos os?

Der er ikke tale om en konkret slags kontorrengøring fra DA Service, for vi tilbyder alle former for rengøring til erhverv – både til private virksomheder og i det offentlige. Så når du får kontorrengøring i Århus eller en anden by, bestemmer du altså selv, hvad du vil have udført af rengøringsopgaver på kontoret.

Vi kan stå for kontorets daglige rengøring, men også en regelmæssig hovedrengøring, hvis det ønskes. Af andre rengøringsopgaver kan fraflytningsrengøring, polishbehandling af gulve og facaderengøring nævnes, ligesom vi også kan foretage afrensning af kontorets IT-udstyr. Uanset hvilken rengøringsform der ønskes, tilbyder vi abonnementsservice hos DA Service, så du kan få klaret rengøringen dagligt, ugentligt eller med det faste interval, kontoret har brug for.


Få vores kontorrengøring ved Århus

Overvejer du rengøring på dit kontor, så tag kontakt til os for at høre dine muligheder og få et uforpligtende tilbud på professionel kontorrengøring i Århus og omegn. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores kontorrengøring eller andre af vores serviceydelser. Du kan fange os på 40 86 79 21 eller ved at sende en mail til info@daservice.dk.