Hvem er vi...

DA Service tog sin begyndelse tilbage i 1931, da to brødre oprettede firmaet i Amerika med et ønske om at kunne tilbyde vinduespudsning. Deraf kom navnet på firmaet, som dengang var Dansk Amerikansk Vinduespolering.

DA Service blev omdøbt i 1999, da den nuværende ejer Preben Andersen købte det. DA Service har gennem årene udviklet sig til en moderne servicevirksomhed, hvor hovedvægten er på erhvervsrengøring, vinduespolering og totalservice. DA Service er i dag beliggende i Skovby lidt uden for Aarhus og har kunder i hele Midtjylland. Vores kundeportefølje spænder vidt fra større virksomheder til private kunder.

Service af høj kvalitet

Hos DA Service har vi en målsætning om altid at have et godt og solidt samspil med vores kunder. Uanset opgavens størrelse så indledes vores arbejde altid med en dialog med kunden, som er med til at sikre et godt samarbejde fra start til slut. Vi tilbyder at udvikle serviceaftaler, der er skræddersyet til den enkelte virksomheds behov, og vi bestræber os på altid at levere et stykke arbejde af høj kvalitet. Vi sætter en ære i altid at overholde vores aftaler, både når det kommer til pris, kvalitet og tidsrammer, og det har været med til at give os mange faste kunder, som har gjort brug af vores services gennem mange år. Om opgaven er stor eller lille, så tilbyder vi rengøringshjælp, der kan gøre en forskel for dit hjem eller din virksomhed.

DA Service består af et hold af dygtige medarbejdere, som alle sætter en ære i at levere et skinnende rent resultat hver eneste gang. Vi ved, at ingen virksomheder er ens, og derfor sørger vi altid for at være fleksible i vores arbejde, så det kan tilpasses den enkelte arbejdsopgave. Du kan derfor også være sikker på, at dine rengøringsopgaver er i sikre hænder hos os. Ved at gøre brug af vores ydelser kan du sikre, at dine medarbejdere altid møder ind til en ren og indbydende arbejdsplads, eller at du kommer hjem til et skinnende rent hjem. Vi tager os af arbejdet med at sørge for en indbydende atmosfære, så du kan fokusere på det, der er vigtigt for dig.


Kontakt DA Service

Uanset om du har brug for hjælp til privat rengøring, erhvervsrengøring eller vinduespolering, eller om du søger en fast aftale vedrørende totalservice, så står vi klar til at hjælpe. Du er velkommen til at ringe til os på telefon 86 24 27 67 eller sende en mail til info@daservice.dk. På den måde kan vi tage en snak om lige præcis dine rengøringsbehov, så vi sammen kan finde frem til den bedste løsning. Vi ser frem til at høre fra dig.