En aftale om totalservice, der matcher dine behov

Hos DA Service tilbyder vi en lang række ydelser inden for rengøring og ejendomsservice. For at kunne imødekomme vores kunders ønsker om kun at have en enkelt leverandør tilknyttet, har vi valgt også at lave en samlet løsning, som vi kalder totalservice. Med totalservice kan vi både løse serviceopgaver og stå for levering af papir- og sæbeartikler samt linnedservice. Vi tilbyder også at indgå i en abonnementsservice, så vi kommer forbi med et fast aftalt interval, der er tilpasset den enkelte kundes ønsker og behov. Ved at vælge DA Service til at stå for totalservice slipper du for at skulle holde øje med, hvornår der er brug for en opfyldning af artikler i virksomheden, da de vil blive leveret direkte til virksomheden med jævne mellemrum, så du aldrig oplever at løbe tør.

Vælger du DA Service til at stå for udførsel af totalservice, så vil vi kunne tilbyde at løse følgende opgaver:

  • Rengøring
  • Vinduespolering
  • Levering af papirartikler
  • Levering af sæbeartikler
  • Linnedservice
  • Rensning af EDB-udstyr
  • Ejendomsservice

Hvor mange af de ovenstående services, du ønsker at gøre brug af, er helt op til dig. Derfor sørger vi altid for at tage en grundig dialog med vores kunder forud for, at vi påbegynder arbejdet, så vi herigennem kan afdække behovet og levere en service, der lever op til forventningerne. Gør du brug af vores tilbud om totalservice, så er du sikret, at din virksomhed altid har skinnende rene lokaler, samt at de nødvendige artikler inden for både papir, sæbe og linned altid er lige ved hånden og klar til brug.

Sætter du DA Service til at varetage totalservice i din virksomhed, så kan du og dine medarbejdere i stedet rette jeres fokus mod det, der er vigtigt for jer. Med effektiv rengøring er medarbejderne i virksomheden sikret et godt og sundt arbejdsmiljø, og de bedste rammer for en produktiv arbejdsdag er sat. Uanset hvilken type opgave, du sætter os til at udføre, så gør vi det med et smil og med fokus på både effektivitet og grundighed. Vi har mange års erfaring i branchen, som har givet os en indgående ekspertise inden for mange forskellige typer af rengøringsopgaver.


Kontakt os for et tilbud på totalservice

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at få tilsendt yderligere materiale om totalservice, eller hvis du vil vide mere om vores priser. Vi laver også gerne et uforpligtende tilbud til dig med udgangspunkt i lige præcis din virksomheds behov. DA Service kan kontaktes på 40 86 79 21, og du er også velkommen til at sende en mail til info@daservice.dk. Så finder vi sammen frem til en løsning, der matcher dine ønsker.