Hvad kan du få hjælp til?

Vi kan være behjælpelige med alle former for serviceopgaver

Hos DA Service ApS finder du professionelle medarbejdere til at udføre en lang række serviceopgaver eller fuld ejendomsservice i Århus og omegn, men også i Midtjylland.  

Vi kan være behjælpelige med alle former for serviceopgaver, herunder ejendomsservice i Århus og omegn eller i hele midtjylland. Det eneste, du skal gøre, er at kontakte os, så kommer vi og ordner det. 

Vi har mange års erfaring bredt på hele ejendomsserviceområdet Vi kan være behjælpelige med alle former for ejendomsservice

  • Vedligeholdelse af udenoms arealer
  • Græsslåning
  • Saltning og snerydning
  • Hækkeklipning
  • Rensning af tagrender
  • Facaderensning

Du kan få lige det, du har brug for

Vores kunder skal være tilfredse med både kvalitet og pris

Vi ønsker at have et godt samarbejde med vores kunder, hvor forventningerne stemmer overens. Vores kunder skal være tilfredse med både vores kvalitet og pris. Som kunde er du med undervejs i processen, så vi kan sammensætte den bedste løsning til din ejendom. Hvad end der er tale om enkelte serviceopgaver eller hele ejendoms servicen i din Århusejendom, kan du have tillid til, at vi udfører vores arbejde med stor fornemmelse for kvalitet – og til tiden selvfølgelig.  


Få ejendomsservice ved Århus

Har du lyst til at vide mere?

Du kan altid kontakte os hos DA Service over telefonen på 40 86 79 21 for at få et uforpligtende tilbud på en af vores serviceydelser – også vores ejendomsservice i Århus eller omegn. Du er desuden velkommen til at sende os en mail på info@daservice.dk med din forespørgsel.