Privat rengøring i Århus og omegn

Et rent hjem er langt mere behageligt at opholde sig i, men for mange af os er rengøringen en sur pligt, der bare skal overstås. Måske bor du i et stort hus med mange rum, der alle skal rengøres med jævne mellemrum? Vil du slippe uden om besværet med støvsuger og karklud, så lad gerne DA Service stå for rengøringen af dit hjem. DA Service er et professionelt rengøringsfirma med kompetente medarbejdere, der har indgående erfaring med privat rengøring i Århus, Randers, Skanderborg, Herning og Silkeborg.

Lader du os stå for privat rengøring i dit hjem, så sørger vi for at tilpasse vores service til dine behov. Du kan vælge at købe en basisrengøring som beskrevet nedenfor, eller du kan tilkøbe en grundigere rengøring til 150,- pr. halve time.

Vi udfører privat rengøring i Århus og omegn for en lang række forskellige kunder, og for os er det vigtigt at levere et skinnende rent resultat hver gang. Med DA Service får du en privat rengøringshjælp, der sørger for et rent hjem, som er skønt at komme hjem til.

En basis rengøring består af:

  • Støvsugning og vask af alle gulve
  • Støvsugning af paneler og stofmøbler.
  • Aftørring af alle vandrette og tilgængelige flader, som borde, vindueskarme, reoler, kommoder og lign.
  • Rengøring af badeværelser/toiletter (vægge er ikke inkluderet)
  • Rengøring af køkken: Køkkenvask og udvendig aftørring af skabe/skuffer/komfur/emhætte

Vi bruger Tana produkter, men ønsker du, at vi gør brug af svanemærkede produkter, så kan dette også lade sig gøre. Vær opmærksom på, at vinduespolering kun bliver udført i forbindelse med en grundigere rengøring.

Ved at få gjort rent med jævne mellemrum sikrer du et behageligt indeklima for husets beboere. Overlader du opgaven med privat rengøring Århus til DA Service, så får du et firma, der sætter en ære i at klare alle kroge og kanter i dit hjem.

DA Service er et rengøringsfirma Århus, som består at et hold af medarbejdere, der besidder en lang række forskellige kompetencer inden for rengøring, og ud over privat rengøring Århus kan vi derfor også tilbyde erhvervsrengøring Århus samt vinduespolering Århus.


Privat rengøring priser

Hos DA Service sætter vi en ære i at kunne tilbyde konkurrencedygtige priser på privat rengøring i Århus og omegn. Nedenfor finder du en oversigt over vores privat rengøring pris.

  • 0 - 70 Kvm kr. 450,-
  • 71 - 100 Kvm kr. 510,-
  • 101 - 130 Kvm kr. 550,-
  • 131 - 160 Kvm kr. 650,-
  • 161 - 200 Kvm kr. 750,-

Lader du os stå for privat rengøring i Århus og omegn, så vil du få frigjort tid til langt sjovere ting. Du vil blive mødt af flinke og dygtige medarbejdere, for hvem det er vigtigt at komme hver eneste plet og hvert eneste støvkorn til livs. Vi sørger for at behandle dit hjem med forsigtighed og omtanke – præcis som du selv ville gøre det.

Har du spørgsmål til privat rengøring Århus, eller vores andre ydelser, så tøv ikke med at tage kontakt til os ved at ringe til os på telefon 40 86 79 21 eller sende os en mail på: info@daservice.dk. Vi står klar til at hjælpe dig med privat rengøring i Århus og Midtjylland.