Rengøring

Til vores rengøringsopgaver bruger vi opmålingssystemet CLEANCALCULATOR. Det betyder at at du kan få et præcist billede billede af udførelsen og pris.

Læs mere nedenfor

Har du lyst til at høre mere om erhvervsrengøring?

Kontakt

Erhversrengøring

Mangler du hjælp til at få klaret rengøringen i din virksomhed?

Lad DA Service ApS stå for din erhvervsrengøring i Århus eller omegn, i det øvrige Midtjylland eller måske på Fyn. Vi hos DA Service tilbyder nemlig skræddersyede løsninger til erhvervsrengøring, så du kan få hjælp til hele eller dele af rengøringen i din virksomhed.

DA Service ApS tilbyder også abonnementsservice. De er på den måde sikret, at vi kommer med fast interval tilpasset deres behov. 

  • Daglig rengøring.
  • Hovedrengøring.
  • Håndværkerrengøring.
  • Fraflytningsrengøring.
  • Polishbehandling af gulve.
  • Facaderengøring.
  • Afrensning af edb udstyr.
  • Ad-hoc opgaver.

DA Services erhvervsrengøring ved Århus

Vi udfører alle former for rengøringsopgaver

Når du vælger rengøring hos os, kan du få løst alle former for rengøringsopgaver uanset om det er erhvervsrengøring ved Århus eller en anden by, så er der fleksibilitet med DA Service. Vi løser opgaver for både det offentlige og det private og ved, at ikke to virksomheder er ens. Derfor bliver alle vores erhvervsløsninger unikke i både opgaver og omfang. Vi udfører alt fra daglig rengøring til hovedrengøring over afrensning af IT-udstyr og diverse ad hoc-opgaver. Ligegyldigt hvilken rengøring du har behov for, kan du få det gennem vores abonnementsservice så du kan få klaret rengøringen dagligt, ugentligt eller med det interval, der er ønsket hos virksomheden.

Til alle vores rengøringsopgaver bruger vi opmålingssystemet CLEANCALCULATOR. Det betyder, at du kan få et helt præcist billede af den rengøring, der er udført og et overblik over prisen.

Få erhvervsrengøring ved Århus

Overvejer du om erhvervsrengøring er noget for dig?

Går du og overvejer, om erhvervsrengøring er noget for dig og din virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os hos DA Service, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud på professionel erhvervsrengøring i Århus og omegn  i Midtjylland eller på Fyn. Hvis du har spørgsmål til vores erhvervsrengøring eller andre af vores serviceydelser, kan du kontakte os over telefon på +45 86 24 17 67 eller via mail info@daservice.dk.