Vinduespudsning ved Århus

Søger du nogen, der kan levere vinduespolering ved Århus? DA Service ApS klarer både vinduespolering i Århus og omegn, i Midtjylland og på Fyn.

Læs mere nedenfor

Ønsker du vinduespudsning? Kontakt os og hør mere.

Kontakt

Vinduespolering ved DA Service

Med vores vinduespolering er du sikker på et skinnende resultat – helt uden striber

Vi benytter et rentvandsanlæg som laver vand helt uden kalk og minale, og som når op i 18 meters højde. Det giver vinduerne den reneste overflade, og så er det endda miljø venligt og uden brug af kemikalier.

Hos DA Service kan du få alle former for vinduespolering, så det passer til din virksomheds behov. Vi har kunder både fra det offentlige og det private erhvervsliv, og så har vi erfaring inden for alle opgaver med vinduespolering.

Det er muligt at få abonnementsservice hos DA Service, så du altid kan være sikret at have rene vinduer, uanset om det er på din butiksfacade, kontorbygningen, glasfacader eller -tilbygninger. Du kan få tilpasset abonnementsservicen, så den passer nøjagtig til dine behov og så ofte, som du ønsker.  

Vinduespudsning

Står du og mangler en vinduespudser i Århus eller måske et andet sted i Midtjylland eller  sågar på Fyn?

Så lad os hos DA Service ApS klare vinduespudsningen for dig. Vi er en traditionsrig men samtidig moderne virksomhed med mange års erfaring fra servicefaget. For os er det vigtigt at bygge et stærkt samarbejde op med vores kunder, og at hver kunde får en serviceaftale, hvor de er tilfredse med både kvalitet og pris.

DA Services vinduespudsning

Da service tilbyder vinduespudsning i Århus eller i hele midtjylland.

Hos DA Service finder du et stort udvalg af services inden for erhvervsrengøring, herunder kan du få vinduespudsning i Århus eller der, hvor din virksomhed ligger. Vi servicerer hele Midtjylland og Fyn. Vælger du vores professionelle vinduespudsning, kan du regne med, at vi bruger det miljørigtige system Puraqleen. Vores vinduespudsere skal nemlig ikke komme miljøet til last med deres arbejde.

Vores kundeskare spænder bredt og inkluderer både private virksomheder og offentlige instanser, og derfor tilbyder vi alle former for vinduespudsning for at imødekomme forespørgsler fra alle vores kunder. En vinduespudsning leveret af DA service kan altså sagtens være foretaget på vinduerne i din kontorbygning, din butiksfacade, ovenlysvinduer, en glastilbygning eller endda på dine mødelokaler, hvis de er udført i glas.

Vil du have det optimale ud af vores service med vinduespudsning i Århus eller i en anden midtjysk by, så anbefaler vi dig at tegne en abonnementsordning hos os. Hvordan ordningen konkret skal se ud, er du med til at bestemme vi tilpasser den til dine ønsker og behov, så du altid har rene ruder.   

Få vinduespudsning ved Århus

Uanset hvilken serviceydelse du ønsker, får du det hos DA Service ejendomsservice, kontorrengøring og altså også vinduespudsning i Århus og omegn. Du kan kontakte os på telefon: +45 86 24 17 67, og e-mail: info@daservice.dk. Eller kig forbi Galten, hvor vi i DA Service holder til på Ursusvej 5, Skovby.